Vacature beletteraar - Look at me

Vacature voor een beletteraar

Signmaking op maat

Drukken op alle materialen

Op groot formaat printen

Home » Vacature beletteraar

Bekijk onze vacature voor een beletteraar zeker als u op zoek bent naar een nieuwe job en graag deel wilt uitmaken van een jong en dynamisch team. Bij Look at Me in Wommelgem, dicht bij Antwerpen, zijn we bezig met het printen en het leveren van vele soorten reclamemedia. Lees verder en ontdek meer over het profiel dat we zoeken.

Vul onze vacature voor een beletteraar in als u de geknipte persoon voor de job bent

Vul onze vacature voor een beletteraar in als u de geknipte persoon voor de job bent. Laten we even overlopen wat voor persoon we zoeken. Het is belangrijk dat u handig bent. U zult namelijk stickers monteren en andere soorten signalisatie bij onze klanten afwerken. Oog voor detail is daarom ook erg belangrijk. Verder mag u uiteraard ook geen hoogtevrees hebben, want we zijn vaak op hoogtes actief. Als u een uitgebreidere versie wilt raadplegen van het profiel dat we zoeken, raden we u aan om zeker eens onze jobomschrijving online te bekijken.

Bekijk onze vacatures

Als de vacature voor een beletteraar u niets voor u lijkt, zijn onze andere vacatures dat misschien wel. We zijn bijvoorbeeld ook op zoek naar een digitaal operator. Het is belangrijk dat een digitaal operator of productiemedewerker een goed technisch inzicht heeft. Als u een overzicht wilt van alle profielen die we zoeken, kijk zeker online eens naar alle jobs. Voor verdere vragen over onze vacature voor een beletteraar of signmaker, of een andere job die we aanbieden, neemt u contact met ons op. Dat kan door te bellen naar +32 3 457 98 98 of een e-mail te sturen naar info@lookatme.be.

Vraag vrijblijvend een persoonlijke offerte aan!

 • Drop files here or
  Max. file size: 10 MB, Max. files: 4.
  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

  Inspiratie nodig?

  Of bent u gewoon benieuwd wat wij gemaakt hebben?

  Look at me