Vacature signmaker - Look at me

Vacature voor een signmaker

Signmaking op maat

Drukken op alle materialen

Op groot formaat printen

Home » Vacature signmaker

Vul onze vacature voor een signmaker in als u graag met uw handen aan de slag gaat en over een degelijk technisch inzicht beschikt. U zult terechtkomen in het ondernemend team van Look at Me in Wommelgem, in de provincie Antwerpen. Het is belangrijk dat u voldoet aan de criteria van onze vacature voor een signmaker om bij ons aan de slag te gaan.

Voldoet u aan de criteria van onze vacature voor een signmaker?

We raden u aan om de volledige jobomschrijving in onze vacature voor een signmaker zeker goed door te nemen, maar we vatten kort het profiel samen dat we zoeken. Het is belangrijk dat u overzichtelijk werkt en een oog voor detail hebt. Uiteraard ben je ook niet bang van hoogtes. Als beletteraar is ervaring met signmaking altijd mooi meegenomen. Spreekt de vacature voor een signmaker u wel aan, maar bent u liever met administratie bezig? Dan is onze vacature voor een administratief medewerker wellicht iets voor u.

Stel ons gerust vragen

Spreekt de vacature voor een signmaker u aan? Aarzel dan zeker niet om contact met ons op te nemen. We vertellen u graag meer over het profiel dat we zoeken. Dat kan door te bellen naar +32 3 457 98 98 of een e-mail te sturen naar info@lookatme.be. U kunt ook ons online contactformulier invullen.

Vraag vrijblijvend een persoonlijke offerte aan!

 • Drop files here or
  Max. file size: 10 MB, Max. files: 4.
  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

  Inspiratie nodig?

  Of bent u gewoon benieuwd wat wij gemaakt hebben?

  Look at me