Job digitaal operator - Look at me

Een job als digitaal operator

Signmaking op maat

Drukken op alle materialen

Op groot formaat printen

Home » Job digitaal operator

Als u op zoek bent naar een uitdagende nieuwe job, bekijk dan onze vacature voor een digitaal operator. U zult bij Look at Me in Wommelgem, in de provincie Antwerpen, terechtkomen in een klein en enthousiast team. Essentieel daarbij is dat u stressbestendig bent en steeds meehelpt om krappe deadlines te halen. Het is belangrijk dat u voldoet aan het profiel dat we zoeken. Lees verder en ontdek de criteria waaraan u moet voldoen om in aanmerking te komen voor een job als digitaal operator bij ons.

De criteria van onze vacature voor een digitaal operator

Als u onze vacature voor een digitaal operator of productiemedewerker bekijkt, zult u merken dat de job veel creativiteit vereist. Het is daarnaast belangrijk dat u ook met uw handen kunt werken. Een van de taken van een job als digitaal operator bij Look at Me is het dagelijkse onderhoud van machines. Technisch inzicht is dus essentieel. Kijk voor een volledige omschrijving van de vacature voor een job als digitaal operator even online.

Bekijk onze andere vacatures

Lijkt een job als digitaal operator toch niet helemaal iets voor u, dan hebben we ongetwijfeld nog een andere vacature die beter aansluit bij uw profiel. We zijn bijvoorbeeld ook op zoek naar een signmaker. Als u een passie heeft voor auto’s, sluit uw profiel misschien wel aan bij onze vacature voor een carwrapper. Neem gerust contact met ons op door te bellen naar +32 3 457 98 98 of een e-mail te sturen naar info@lookatme.be.

Vraag vrijblijvend een persoonlijke offerte aan!

 • Drop files here or
  Max. file size: 10 MB, Max. files: 4.
  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

  Inspiratie nodig?

  Of bent u gewoon benieuwd wat wij gemaakt hebben?

  Look at me