Job productiemedewerker - Look at me

Een job als productiemedewerker

Signmaking op maat

Drukken op alle materialen

Op groot formaat printen

Home » Job productiemedewerker

Als u interesse heeft in een job als productiemedewerker, bekijk dan zeker onze vacature eens. Look at Me in Wommelgem, dicht bij Antwerpen, is een jong bedrijf dat de reclamemedia voor bedrijven verzorgt. Het fijne aan werken bij ons bedrijf is dat u steeds voor nieuwe uitdagingen komt te staan. Lees verder en kom te weten welke criteria er in onze vacature staan voor een job als productiemedewerker.

Voldoet u aan de eisen in onze vacature voor de job van productiemedewerker?

Voldoet u aan de eisen in onze vacature voor de job van productiemedewerker? We overlopen ze kort even. In de eerste plaats is het erg belangrijk dat u stressbestendig bent. We werken namelijk vaak met strakke deadlines. Uw taak zal voornamelijk bestaan uit het verwerken van bestanden die drukklaar zijn. Technisch inzicht is ook belangrijk, want u zult ook verantwoordelijk zijn voor het beheer van de machines. Spreekt de vacature voor een productiemedewerker u wel aan, maar wilt u liever een job waarbij u met uw handen werkt? Dan is onze vacature voor een carwrapper wellicht iets voor u. Online kunt u al onze jobaanbiedingen bekijken.

Stel ons gerust vragen

Blijf zeker niet met vragen zitten over onze vacature voor de job van digitaal operator of productiemedewerker. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie. Bel ons voor verdere vragen via +32 3 457 98 98 of stuur een e-mail naar info@lookatme.be. Het is ook mogelijk om ons online contactformulier in te vullen.

Vraag vrijblijvend een persoonlijke offerte aan!

 • Drop files here or
  Max. file size: 10 MB, Max. files: 4.
  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

  Inspiratie nodig?

  Of bent u gewoon benieuwd wat wij gemaakt hebben?

  Look at me