Reclamezuil

Signmaking op maat

Drukken op alle materialen

Op groot formaat printen

Home » Reclamezuil

Maak voor uw bedrijf reclame op straat met een opvallende reclamezuil. Look at Me te Wommelgem helpt u bij het realiseren van een origineel ontwerp en print dit digitaal uit. Hierbij is het printen op verschillende materialen mogelijk. Zorg er vandaag nog voor dat uw onderneming in de spotlight staat.

Reclamezuil voor buiten bij uw onderneming

U kunt erop rekenen dat wij een reclamezuil op maat van uw bedrijf maken. U plaatst uw reclamezuil met de juiste boodschap buiten bij uw bedrijfspand, zodat iedereen weet waar u zich bevindt. Onze ontwerpers helpen u met het kiezen van de juiste kleur, boodschap en lettertype en zorgen ervoor dat uw logo duidelijk zichtbaar is. Bovendien is het mogelijk om de grootte en het materiaal van uw reclamezuil te bepalen en om deze te verlichten.

Zet uw bedrijf in de kijker

Als bedrijf wilt u natuurlijk goed gevonden worden. Een reclamezuil helpt u hierbij een goed eind op weg. Anderzijds wilt u natuurlijk dat uw bedrijf overal zichtbaar is. Daarom is belettering van uw bedrijfswagens een goed idee. Zo heeft uw bedrijf een veel groter bereik en zijn al die uren die u in de file staat ook nog eens goed besteed. Bent u benieuwd hoe Look at Me uit Wommelgem uw bedrijf meer in de kijker zet? Neem contact op met een van onze medewerkers via +32 3 457 98 98 of stuur een e-mail naar info@lookatme.be. We geven u graag alle informatie over uw visuele communicatie.

Vraag vrijblijvend een persoonlijke offerte aan!

  • Drop files here or
  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

Inspiratie nodig?

Of bent u gewoon benieuwd wat wij gemaakt hebben?