Wagenbelettering - Look at me

Wagenbelettering

Signmaking op maat

Drukken op alle materialen

Op groot formaat printen

Home » Wagenbelettering

Look at Me verzorgt een mooie wagenbelettering voor uw bedrijfsauto’s. Met carwrapping zet u uw bedrijf in de schijnwerpers, wanneer u onderweg bent of bij een klant op de parking staat. Dankzij een uniek ontwerp zien ze u al van ver aankomen! Ontdek snel de mogelijkheden die wij in Wommelgem aanbieden op het vlak van visuele reclame.

Wagenbelettering voor uw bedrijfswagens

Natuurlijk wilt u herkenbaar zijn als u met uw bedrijfswagen onderweg bent naar een klant. Via carwrapping kennen andere bestuurders direct de naam van uw bedrijf. U plaatst uw bedrijfslogo en telefoonnummer op de wagen of u kiest voor een complete wagenbelettering op de zij- en achterkant van de auto. Daarnaast is het mogelijk om te kiezen voor een full-colour print. Ons bureau helpt u met het ontwerp van uw wagenbelettering met de juiste informatie en print uw belettering digitaal in een hoogwaardige kwaliteit. Uiteraard straalt uw wagen het juiste imago van uw bedrijf uit.

Voorzie uw wagen van kwalitatieve belettering

Look at Me uit Wommelgem zorgt ervoor dat uw bedrijfswagens zichtbaar zijn. Daarnaast doen we al uw reclamedrukwerk om uw bedrijf beter in de kijker te zetten. We zorgen ervoor dat uw bedrijf overal gezien wordt met een unieke, visuele stijl. Denkt u bijvoorbeeld eens aan een bedrijfsnaambord voor boven uw pand of aan een van onze andere diensten. Wilt u graag wagenbelettering op uw bedrijfswagens laten aanbrengen? Neem dan snel contact met ons op door te bellen naar +32 3 457 98 98 of door een e-mail te sturen naar info@lookatme.be. Samen maken we al uw reclamedromen waar.

Vraag vrijblijvend een persoonlijke offerte aan!

 • Drop files here or
  Max. file size: 10 MB, Max. files: 4.
  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

  Inspiratie nodig?

  Of bent u gewoon benieuwd wat wij gemaakt hebben?

  Look at me