Lichtreclame prijzen Wommelgem

Signmaking op maat

Drukken op alle materialen

Op groot formaat printen

Home » Lichtreclame prijzen Wommelgem

Look at Me ontwerpt en maakt uw lichtreclame aan scherpe prijzen voor uw bedrijf in of nabij Wommelgem. Als u met uw onderneming wilt opvallen in het straatbeeld, is het een goed idee om een lichtbak op maat te laten maken. We hebben alle kennis in huis om u te helpen met al uw visuele communicatie. Ontdek snel onze service.

Lichtreclame aan de scherpste prijzen in de regio Wommelgem

Lichtreclame maken is mogelijk voor elk budget. Bovendien gaat uw lichtreclame altijd heel wat jaren mee, omdat Look at Me met hoogwaardige materialen en goede lichtbronnen werkt. Lichtreclame bestaat in een aantal verschillende vormen, zoals neonreclame, led-reclame, aangelichte gevelreclame, lichtkrant en een lichtbak. Look at Me, gevestigd in Wommelgem, helpt u bij het zoeken naar de geschikte lichtreclame voor uw bedrijf aan goede prijzen. Hierbij zorgen we ervoor dat het visueel reclamewerk steeds past binnen de stijl van uw bedrijf en dat uw outdoor reclame het juiste imago doet uitstralen.

Lichtbak op maat van uw reclameproject in of nabij Wommelgem

Met een lichtbak op maat aan de gevel van uw bedrijfspand in de regio Wommelgem trekt u de aandacht van voorbijgangers en straalt u de identiteit van uw bedrijf uit. Het is mogelijk om een rechthoekige lichtbak te plaatsen, maar ook vrije vormen zoals de contouren van uw bedrijfslogo behoren tot de mogelijkheden. Bij uw lichtbak op maat denken we ook grondig na over de grootte, de plaatsing en het materiaal. Het is immers het totaalconcept dat ervoor zorgt dat uw lichtreclame de juiste indruk maakt bij voorbijgangers. Ons bureau in Wommelgem ontwerpt en maakt uw lichtreclame aan correcte prijzen en zorgt voor een mooie lichtbak op maat.

Werk samen met onze ontwerpers

Bent u klaar om het straatbeeld in de omgeving van Wommelgem te veroveren met uw lichtbak op maat? Maak dan een afspraak en werk samen met onze ontwerper uw ideeën uit. Heeft u vragen over de prijzen of realisatie van uw lichtreclame? Contacteer ons voor al uw informatie op het nummer 03 457 98 89.

Vraag vrijblijvend een persoonlijke offerte aan!

  • Drop files here or
  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

Inspiratie nodig?

Of bent u gewoon benieuwd wat wij gemaakt hebben?