Lichtreclame prijzen - Look at me

Lichtreclame voor de scherpste prijzen

Signmaking op maat

Drukken op alle materialen

Op groot formaat printen

Home » Lichtreclame prijzen

Look at Me ontwerpt en maakt uw lichtreclame tegen scherpe prijzen. Het is een goed idee om een lichtbak op maat te laten maken in Antwerpen als u met uw onderneming wilt opvallen in het straatbeeld. We hebben in Wommelgem alle kennis in huis om u te helpen met al uw visuele communicatie. Ontdek snel onze service.

Opvallende lichtreclame aan de scherpste prijzen

Lichtreclame laten maken is mogelijk voor elk budget. Bovendien gaat uw lichtreclame altijd heel wat jaren mee, omdat Look at Me met kwalitatief hoogwaardige materialen en goede lichtbronnen werkt. Lichtreclame bestaat in een aantal verschillende vormen, zoals neonreclame, ledreclame, aangelichte gevelreclame, lichtkrant en een lichtbak. Wij helpen u bij het vinden van de geschikte lichtreclame tegen de beste prijzen. Hierbij zorgen we ervoor dat het visueel reclamewerk steeds past binnen de stijl van uw bedrijf en dat uw outdoorreclame het juiste imago doet uitstralen.

Lichtbak op maat van uw reclameproject in regio Antwerpen

Met een lichtbak op maat aan de gevel van uw bedrijfspand in Antwerpen of omgeving trekt u de aandacht van voorbijgangers en straalt u de identiteit van uw bedrijf uit. Het is mogelijk om een rechthoekige lichtbak te plaatsen, maar ook vrije vormen, zoals de contouren van uw bedrijfslogo, behoren tot de mogelijkheden. Bij uw lichtbak op maat voor uw bedrijf in Antwerpen, denken we ook na over de grootte, plaatsing en het materiaal. Het is immers het totaalconcept dat ervoor zorgt dat uw lichtreclame de juiste indruk maakt op voorbijgangers. Ons fullservice signing- en printingbureau in de provincie Antwerpen ontwerpt en maakt uw lichtreclame tegen de scherpste prijzen en zorgt voor een mooie lichtbak op maat.

Werk samen met onze ontwerpers

Wilt u een lichtbak op maat in Antwerpen om het straatbeeld te veroveren? Maak dan een afspraak bij Look at Me in Wommelgem en werk samen met onze ontwerper uw ideeën uit. Heeft u vragen over de prijzen of realisatie van uw lichtreclame? Contacteer ons dan door te bellen naar +32 3 457 98 98 of door een e-mail te sturen naar info@lookatme.be.

Vraag vrijblijvend een persoonlijke offerte aan!

 • Drop files here or
  Max. file size: 10 MB, Max. files: 4.
  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

  Inspiratie nodig?

  Of bent u gewoon benieuwd wat wij gemaakt hebben?

  Look at me