Corporate communicatie inzetten

Signmaking op maat

Drukken op alle materialen

Op groot formaat printen

Home » Corporate communicatie

Look at Me is gespecialiseerd in corporate communicatie. Wij helpen u met de marketing van uw bedrijf. Denk hierbij aan het bedenken en creëren van een persoonlijke stijl van uw bedrijf, de visuele communicatie en al uw digitaal printwerk. We helpen uw bedrijf naar een hoger niveau te tillen door middel van corporate communicatie.

Draag uw identiteit uit met corporate communicatie

Corporatie communicatie betekent dat er gezocht wordt naar het juiste imago voor uw bedrijf. Hierbij is het belangrijk dat elke vorm van communicatie goed op elkaar is afgestemd. Bij Look at Me, gevestigd in Wommelgem, helpen we u hierbij. Dit doen we op de volgende manieren:

  • Design
  • Signmaking
  • Digital printing

De juiste stijl voor uw bedrijf in al uw communicatie

Eenduidige interne en externe communicatie is belangrijk voor uw bedrijf. Daarom helpen wij u met het zoeken van uw visuele stijl voor al uw communicatie. We ontwerpen logo’s, maken reclamefolders, ontwerpen business cards en nog veel meer. Daarbij zorgen we steeds dat uw reclame het imago van uw bedrijf uitstraalt. Contacteer ons vandaag nog als u ons wilt inzetten voor het verzorgen van uw corporate communicatie.

Val meer op met uw bedrijf

Als bedrijf wilt u opvallen. Dit doet u het best door een juiste visuele stijl, die overal zichtbaar is. Met onze corporate communicatie zorgt ons bureau ervoor dat uw werknemers bijvoorbeeld met trots in hun gepersonaliseerde bedrijfswagen stappen of dat uw reclame goed zichtbaar is op lokale evenementen. Bent u nieuwsgierig naar de visuele stijl voor uw bedrijf? Neem dan snel contact op met ons ervaren team uit Wommelgem door te bellen naar +32 3 457 98 98. Tevens kunt u het contactformulier invullen of een e-mail sturen naar info@lookatme.be.

Vraag vrijblijvend een persoonlijke offerte aan!

  • Drop files here or
  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

Inspiratie nodig?

Of bent u gewoon benieuwd wat wij gemaakt hebben?