Corporate communicatie Antwerpen - Look at me

Corporate communicatie in regio Antwerpen

Signmaking op maat

Drukken op alle materialen

Op groot formaat printen

Home » Corporate communicatie Antwerpen

Look at Me is gespecialiseerd in corporate communicatie in Antwerpen en omgeving. Wij helpen u met de marketing van uw bedrijf. Denk hierbij aan het bedenken en creëren van een persoonlijke stijl van uw bedrijf, de visuele communicatie en al uw digitaal printwerk. We helpen uw bedrijf in regio Antwerpen naar een hoger niveau te tillen door middel van corporate communicatie.

Draag uw identiteit uit met corporate communicatie in Antwerpen

Corporatie communicatie betekent dat er gezocht wordt naar het juiste imago voor uw bedrijf in regio Antwerpen. Hierbij is het belangrijk dat elke vorm van communicatie goed op elkaar is afgestemd. Bij Look at Me, gevestigd in Wommelgem, helpen we u bij het design, signmaking en digital printing.

De juiste stijl voor uw bedrijf in al uw communicatie

Eenduidige interne en externe communicatie is belangrijk voor uw bedrijf. Daarom helpen wij u met het zoeken van uw visuele stijl voor al uw communicatie. We ontwerpen logo’s, maken reclamefolders, ontwerpen business cards en nog veel meer. Daarbij zorgen we steeds dat uw bedrijf opvalt. Dit doen we door de juiste visuele stijl, die overal zichtbaar is, toe te passen. Met onze corporate communicatie zorgt ons bureau in de provincie Antwerpen ervoor dat uw werknemers bijvoorbeeld met trots in hun gepersonaliseerde bedrijfswagen stappen of dat uw reclame goed zichtbaar is op lokale evenementen.

Val meer op met uw bedrijf

Bent u nieuwsgierig naar de visuele stijl voor uw bedrijf? Neem dan snel contact op met ons ervaren team uit Wommelgem door te bellen naar +32 3 457 98 98, te mailen naar info@lookatme.be of door het contactformulier in te vullen.

Vraag vrijblijvend een persoonlijke offerte aan!

 • Drop files here or
  Max. file size: 10 MB, Max. files: 4.
  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

  Inspiratie nodig?

  Of bent u gewoon benieuwd wat wij gemaakt hebben?

  Look at me