Vacature carwrapper - Look at me

Vacature voor een carwrapper

Signmaking op maat

Drukken op alle materialen

Op groot formaat printen

Home » Vacature carwrapper

Vul onze vacature voor een carwrapper in als u graag creatief aan de slag wilt gaan met auto’s. Bij Look at Me in Wommelgem, in de provincie Antwerpen, helpen we bedrijven met hun reclamemedia. Dat doen we op verschillende manieren. We printen onder andere flyers en stickers, maar helpen bijvoorbeeld ook bij de uitwerking van reclamezuilen. Een andere vorm van reclame die steeds populairder wordt, is carwrapping. Ontdek er alles over.

De criteria van onze vacature voor een carwrapper

U moet voldoen aan de criteria van onze vacature voor een carwrapper als u bij ons aan de slag wilt gaan. Het wrappen van een auto slaat op de bestickering ervan. Bij Look at Me printen we die stickers voor auto’s. Een carwrapper pakt meestal een volledig voertuig in, in de gewenste stijl van de klant en daarom staat in de vacature dat we iemand zoeken met het nodige technische inzicht. Als u niet per se met auto’s wilt werken, maar wel over technisch inzicht beschikt, bekijk dan zeker onze vacature voor een digitaal operator eens.

Ga bij ons aan de slag

Als u graag wilt ingaan op onze vacature voor een carwrapper, of een andere job, zoals een beletteraar, en nog met vragen zit, neem dan zeker contact met ons op. Dat kan door te bellen naar +32 3 457 98 98 of een e-mail te sturen naar info@lookatme.be. Online vindt u ook een overzicht van al onze jobaanbiedingen.

Vraag vrijblijvend een persoonlijke offerte aan!

 • Drop files here or
  Max. file size: 10 MB, Max. files: 4.
  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

  Inspiratie nodig?

  Of bent u gewoon benieuwd wat wij gemaakt hebben?

  Look at me