Een bedrijfsnaambord ontwerpen

Signmaking op maat

Drukken op alle materialen

Op groot formaat printen

Home » Bedrijfsnaambord

Look at Me ontwerpt een origineel bedrijfsnaambord voor uw gevel. Hierdoor zullen voorbijgangers meer aandacht besteden aan uw zaak en bestaat de kans dat ze klanten worden. Wij ontwerpen uw bedrijfsnaambord in uw eigen stijl.

Een bedrijfsnaambord op glas laten maken

Bij Look at Me in Wommelgem printen we digitaal op verschillende formaten en materialen. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om uw bedrijfsnaambord op glas te laten drukken. Het voordeel van glas is dat dit materiaal waterbestendig en eenvoudig te reinigen is. Daarnaast is de bedrukking altijd van een hoogwaardige kwaliteit en bent u verzekerd van een mooi eindresultaat. Onze grafische ontwerper maakt precies het ontwerp dat past bij uw visuele stijl en imago. Geef direct een goede indruk wanneer klanten en werknemers naar binnen stappen.

Gevelreclame als eyecatcher voor passanten

Uw bedrijfsnaambord kan natuurlijk ook wat groter. Zo hangt u bijvoorbeeld lichtreclame aan de gevel. Hierbij kiest u zelf de vorm van de lichtbak en het type letter. Uw lichtreclame gaat jarenlang mee. Bovendien zorgt het voor een eyecatcher op de etalage van uw gebouw en onthouden passanten beter waar u gevestigd bent.

Maak een afspraak bij ons bureau

Wilt u graag een bedrijfsnaambord laten ontwerpen door ons bedrijf? Onze medewerkers uit Wommelgem helpen u graag bij het ontwerpen en drukken van al uw visuele reclame. Maak snel telefonisch een afspraak met ons via +32 3 457 98 98, stuur een e-mail naar info@lookatme.be of vul het contactformulier in.

Vraag vrijblijvend een persoonlijke offerte aan!

  • Drop files here or
  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

Inspiratie nodig?

Of bent u gewoon benieuwd wat wij gemaakt hebben?