Belettering etalage - Look at me

Fraai belettering voor uw etalage

Signmaking op maat

Drukken op alle materialen

Op groot formaat printen

Home » Belettering etalage

Wilt u een originele belettering voor uw etalage laten maken? Look at Me voorziet uw etalage van originele belettering met folies en stickers. Zo plaatst u uw etalage in de schijnwerpers en komen passanten makkelijker naar binnen. Ontdek snel alle voordelen van belettering van uw etalage.

Originele belettering van uw etalage voor elk budget

Via een zelfklevende folie creëert u de perfecte outdoor reclame voor uw bedrijf. U kunt deze zelfklevende folie voorzien van een belettering. Hierbij kiest u zelf de kleuren en het lettertype. U zit samen met onze grafische ontwerper om uw ontwerp uit te tekenen in de visuele stijl die past bij uw bedrijf. Vervolgens drukken we uw folies af in een hoogwaardige kwaliteit. Een belettering is mogelijk voor elk budget.

Gevelstickers die in het oog springen

Met behulp van ons deskundige bedrijf in Wommelgem is het mogelijk om uw etalage te beletteren met gevelstickers. Deze stickers zijn drukbaar op verschillende materialen en in verschillende grootten. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om enkele stickers op uw gevel te plaatsen of uw gevel volledig in te pakken met stickers. Tevens kunt u ervoor kiezen om zonwerend materiaal te gebruiken, waardoor u nog steeds naar buiten kunt kijken. Ook kunt u eenvoudig de solden aankondigen met stickers op uw gevel, zodat u mogelijke klanten nog warmer maakt om bij u langs te komen!

Maak vandaag een ontwerp voor de belettering van uw etalage

Wilt u graag een originele etalage, die de aandacht van voorbijgangers trekt? Stel dan met onze grafische ontwerper uit Wommelgem een ontwerp samen. Maak telefonisch een afspraak op het nummer +32 3 457 98 98 of stuur een e-mail naar info@lookatme.be. U kunt ook steeds het contactformulier invullen.

Vraag vrijblijvend een persoonlijke offerte aan!

 • Drop files here or
  Max. file size: 10 MB, Max. files: 4.
  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

  Inspiratie nodig?

  Of bent u gewoon benieuwd wat wij gemaakt hebben?

  Look at me