Carwrapping Antwerpen - Look at me

Carwrapping in regio Antwerpen

Signmaking op maat

Drukken op alle materialen

Op groot formaat printen

Home » Carwrapping Antwerpen

Carwrapping is een unieke manier om uw bedrijf in regio Antwerpen in de kijker te zetten. Look at Me in Wommelgem ontwerpt de reclame voor op uw auto. U krijgt een unieke wagen en zet uw bedrijf zelfs tijdens het filerijden in de kijker. Wij helpen u met al uw groot en klein drukwerk. Ontdek snel onze uitgebreide service.

Carwrapping brengt uw bedrijfswagens in Antwerpen en omgeving onder de aandacht

Gaat u vaak met uw bedrijfsauto de baan op? Dan is carwrapping een unieke manier om outdoorreclame te maken voor uw bedrijf in de provincie Antwerpen. We kunnen uw auto beletteren met uw logo of uw auto verpakken in een kleurrijke geprinte folie. U kiest zelf de kleur en stijl die bij uw bedrijf past en staat gegarandeerd in de schijnwerpers. We helpen u bovendien met het zoeken van uw persoonlijke visuele stijl. Een unieke stijl is namelijk de sleutel tot het succes van uw organisatie.

Laat uw visuele communicatie door ons verzorgen

Look at Me is uw professionele partner voor visuele communicatie. We verzorgen carwrapping, digital printing en meer reclamedrukwerk vanuit ons kantoor in Wommelgem, in de provincie Antwerpen. We printen op elk formaat en elk materiaal in uw gewenste stijl. Bent u benieuwd naar hoe wij uw bedrijfsauto beletteren of wenst u ander drukwerk? Bel ons via +32 3 457 98 98, stuur een e-mail naar info@lookatme.be of vul het contactformulier in.

Vraag vrijblijvend een persoonlijke offerte aan!

 • Drop files here or
  Max. file size: 10 MB, Max. files: 4.
  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

  Inspiratie nodig?

  Of bent u gewoon benieuwd wat wij gemaakt hebben?

  Look at me