Carwrapping

Signmaking op maat

Drukken op alle materialen

Op groot formaat printen

Home » Carwrapping

Carwrapping is een unieke manier om uw bedrijf in de kijker te zetten. Look at Me uit Wommelgem ontwerpt de reclame voor op uw auto. U krijgt een unieke wagen en zet uw bedrijf ook in de file in de kijker. Wij helpen u met al uw groot en klein drukwerk. Ontdek snel onze uitgebreide service.

Carwrapping brengt uw bedrijfswagens onder de aandacht

Gaat u vaak met uw bedrijfsauto de baan op? Dan is carwrapping een unieke manier om outdoor reclame te maken voor uw bedrijf. We kunnen uw auto beletteren met uw logo of uw auto verpakken in een kleurrijke geprinte folie. U kiest zelf de kleur en stijl die bij uw bedrijf past en staat dan gegarandeerd in de schijnwerpers. We helpen u bovendien met het zoeken van uw persoonlijke visuele stijl. Een unieke stijl is namelijk de sleutel tot het succes van uw organisatie.

Laat uw visuele communicatie door ons verzorgen

Look at Me uit Wommelgem is uw partner voor al uw visuele communicatie. We doen carwrapping, en verzorgen al uw reclamedrukwerk, digital printing en meer vanuit ons kantoor. We printen op elk formaat en elk materiaal in uw bedrijfsstijl. Bent u benieuwd naar hoe wij uw bedrijfsauto beletteren of wenst u ander drukwerk? Bel ons snel via +32 3 457 98 98, stuur een e-mail naar info@lookatme.be of vul het contactformulier in.

Vraag vrijblijvend een persoonlijke offerte aan!

  • Drop files here or
  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

Inspiratie nodig?

Of bent u gewoon benieuwd wat wij gemaakt hebben?