Vacature administratief medewerker - Look at me

Vacature voor een administratief medewerker

Signmaking op maat

Drukken op alle materialen

Op groot formaat printen

Home » Vacature administratief medewerker

Vul onze vacature in voor een administratief medewerker als u denkt dat uw profiel bij de job aansluit. Als u daar nog over twijfelt, lichten we kort even toe naar welk profiel we op zoek zijn. Bij Look at Me in Wommelgem, dicht bij Antwerpen, komt u in een ondernemend team terecht. Het is daarom erg belangrijk dat u stressbestendig bent.

De criteria in de vacature voor de job van een administratief medewerker

Bij Look at Me helpen we bedrijven bij het printen en verwerken van hun reclamemedia. Een groot deel van dat werk bestaat dus uit de communicatie met onze klanten. De telefoon opnemen en e-mails beantwoorden, zijn enkele belangrijke taken bij de job van een administratief medewerker. Verder legt u ook afspraken vast en houdt u dossiers bij. Het werk is erg gevarieerd. Spreekt de vacature voor de job van een administratief medewerker u niet echt aan, maar zou u wel graag bij ons werken? Bekijk dan al onze jobaanbiedingen eens. De vacature voor een digitaal operator is misschien wel een betere match. Als u graag met u handen werkt, is die voor een carwrapper wellicht een goede optie.

Word onze nieuwe collega

Laat ons zeker iets weten als u zich wilt aanmelden voor de job van administratief medewerker. Dat kan via ons online contactformulier. Daarnaast kunt u bellen naar het nummer +32 3 457 98 98 of een e-mail sturen naar info@lookatme.be. Hopelijk mogen we u binnenkort onze nieuwe collega noemen. Wacht niet te lang om contact op te nemen!

Vraag vrijblijvend een persoonlijke offerte aan!

 • Drop files here or
  Max. file size: 10 MB, Max. files: 4.
  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

  Inspiratie nodig?

  Of bent u gewoon benieuwd wat wij gemaakt hebben?

  Look at me