Zonwerende folie plaatsen Antwerpen - Look at me

Zonwerende folie plaatsen in Antwerpen

Signmaking op maat

Drukken op alle materialen

Op groot formaat printen

Home » Zonwerende folie plaatsen Antwerpen

Wilt u zonwerende folie plaatsen op uw bedrijfspand in Antwerpen of omgeving? Look at Me in Wommelgem levert u zonwerende folie van hoogwaardige kwaliteit. De folie weert de zon terwijl u nog steeds naar buiten kunt kijken. Door zonwerende folie te plaatsen, zorgt u ervoor dat uw pand in regio Antwerpen minder snel opwarmt en hoeft u de airconditioning minder vaak aan te zetten. Hierdoor bespaart u dus op energie én kosten.

Waarom zou u zonwerende folie plaatsen op de ramen van uw pand in Antwerpen?

Het plaatsen van zonwerende folie levert uw bedrijf en werknemers in regio Antwerpen heel wat voordelen op. Denk hierbij aan de volgende zaken:

 • Het houdt de meeste warmte tegen;
 • Het geeft veel privacy;
 • Het uiterlijk van uw pand blijft onveranderd;
 • Er ontstaat geen verkleuring van meubels en wanden;
 • Er is geen sprake van spiegeling.

Folie voor buiten of binnen

Het plaatsen van zonwerende folie (eventueel in groot formaat) is mogelijk aan de binnenkant of aan de buitenkant van de ramen van uw pand in Antwerpen of omgeving. De folie houdt 86% van de warmte tegen en beschermt u tegen uv-straling. Daarbij is de folie onderhoudsvriendelijk; u poetst de folie tegelijkertijd met het wassen van de ramen. Tenslotte bespaart u met deze folie op ventilatie- en aircokosten.

Vraag uw offerte aan

Wij zijn dé specialist in visuele communicatie en bieden u naast zonwerende folie ook magneetfolie en one-way-vision-stickers aan. Wilt u uw pand verder aankleden? Laat ons dan een bedrijfsnaambord maken, zodat u extra opvalt in het straatbeeld. Bent u benieuwd naar de prijzen van ons bedrijf in Wommelgem, Antwerpen, wanneer u zonwerende folie wilt laten plaatsen? Bel ons op via +32 3 457 98 98 of stuur een e-mail naar info@lookatme.be en we sturen u een offerte door.

Vraag vrijblijvend een persoonlijke offerte aan!

 • Drop files here or
  Max. file size: 10 MB, Max. files: 4.
  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

  Inspiratie nodig?

  Of bent u gewoon benieuwd wat wij gemaakt hebben?

  Look at me