Zonwerende folie plaatsen Wommelgem

Signmaking op maat

Drukken op alle materialen

Op groot formaat printen

Home » Zonwerende folie plaatsen Wommelgem

Wilt u zonwerende folie plaatsen in uw bedrijfspand in of nabij Wommelgem? Look at Me levert voor u een zonwerende folie van hoogwaardige kwaliteit. De folie weert de zon, al kunt u nog steeds naar buiten kijken. Het plaatsen van zonwerende folie zorgt ervoor dat uw pand minder snel opwarmt en u de airconditioning minder aan hoeft te zetten.

Waarom zou u zonwerende folie plaatsen op de ramen van uw pand in Wommelgem?

Het plaatsen van zonwerende folie levert uw bedrijf in Wommelgem en de werknemers heel wat voordelen op. Denk hierbij aan de volgende zaken:

  • De folie houdt de meeste warmte tegen
  • Geeft veel privacy
  • Het uiterlijk van uw pand blijft onveranderd
  • Geen verkleuring van meubels en wanden
  • Geen spiegeling

Folie voor buiten of binnen

Het plaatsen van zonwerende folie is mogelijk aan de binnenkant of aan de buitenkant van de ramen van uw pand in Wommelgem. De folies houden 86 procent van de warmte tegen en beschermen u tegen uv-straling. Bovendien is de folie heel makkelijk in onderhoud. U poetst ze tegelijkertijd met het wassen van de ramen. Daarbij bespaart u door deze folie ook op ventilatie- en aircokosten.

Vraag uw offerte aan bij Look at Me

Look at Me, gevestigd in Wommelgem, heeft naast zonwerende folie, ook magneetfolie en one way vision stickers in huis. Dit alles kunt u in groot formaat geleverd krijgen. Wilt u uw pand verder aankleden? Laat ons dan een bedrijfsnaambord maken, zodat u extra opvalt in het straatbeeld. Benieuwd naar de prijzen? Bel ons op 03 457 98 89 en we sturen u een offerte door.

Vraag vrijblijvend een persoonlijke offerte aan!

  • Drop files here or
  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

Inspiratie nodig?

Of bent u gewoon benieuwd wat wij gemaakt hebben?