Zonwerende folie plaatsen

Signmaking op maat

Drukken op alle materialen

Op groot formaat printen

Home » Zonwerende folie plaatsen

Wilt u zonwerende folie plaatsen in uw bedrijfspand? Look at Me uit Wommelgem levert u zonwerende folie van hoogwaardige kwaliteit. De folie weert de zon, al kunt u nog steeds naar buiten kijken. Door zonwerende folie te plaatsen, zorgt u ervoor dat uw pand minder snel opwarmt en hoeft u de airconditioning minder vaak aan te zetten. Hierdoor bespaart u dus op energie én kosten.

Waarom zou u zonwerende folie plaatsen op de ramen van uw pand?

Het plaatsen van zonwerende folie levert uw bedrijf én de werknemers heel wat voordelen op. Denk hierbij aan de volgende zaken:

  • De folie houdt de meeste warmte tegen
  • Geeft veel privacy
  • Het uiterlijk van uw pand blijft onveranderd
  • Geen verkleuring van meubels en wanden
  • Geen spiegeling

Folie voor buiten of binnen

Het plaatsen van zonwerende folie is mogelijk aan de binnenkant of aan de buitenkant van de ramen van uw pand. De folies houden 86 procent van de warmte tegen en beschermen u bovendien tegen uv-straling. Daarbij is de folie heel makkelijk in onderhoud. U poetst de folie tegelijkertijd met het wassen van de ramen. Tenslotte bespaart u door deze folie ook op ventilatie- en aircokosten.

Vraag uw offerte aan

Look at Me, een specialist in visuele communicatie, gevestigd in Wommelgem, heeft naast zonwerende folie, ook magneetfolie en one way vision stickers in huis. Dit alles kunt u in groot formaat geleverd krijgen. Wilt u uw pand verder aankleden? Laat ons dan een bedrijfsnaambord maken, zodat u extra opvalt in het straatbeeld. Benieuwd naar de prijzen van het plaatsen van zonwerende folie? Bel ons op +32 3 457 98 98 of stuur een e-mail naar info@lookatme.be en we sturen u een offerte door.

Vraag vrijblijvend een persoonlijke offerte aan!

  • Drop files here or
  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

Inspiratie nodig?

Of bent u gewoon benieuwd wat wij gemaakt hebben?