Soldenstickers - Look at me

Soldenstickers

Signmaking op maat

Drukken op alle materialen

Op groot formaat printen

Home » Soldenstickers

Wilt u de solden in uw zaak bekend maken met opvallende soldenstickers op de ramen of de vloer van uw pand? Bij Look at Me te Wommelgem laat u al uw stickers drukken met een uniek ontwerp. Wij verzorgen alle visuele reclame van uw bedrijf. Vraag snel naar uw stickers op maat.

Kondig de solden aan met opvallende soldenstickers

Tijdens de solden doen heel wat bedrijven gouden zaken. Daarom is het belangrijk om de klanten naar uw zaak te lokken. Wanneer de buitenkant van uw zaak opvalt, stappen klanten sneller naar binnen. Zo plaatst u tijdens de solden tijdelijke grote stickers op de ruit van uw pand om aan te tonen hoeveel korting klanten krijgen. Het is ook mogelijk om stickers op uw vloer te plaatsen die de weg naar de solden wijzen. Bij Look at Me ontwerpen we uw soldenstickers en drukken we deze af in verschillende formaten. De stickers zijn van hoogwaardige kwaliteit en zijn na de soldenperiode eenvoudig te verwijderen.

Textielstickers voor de solden

Heeft u een kledingzaak? Dan maakt u tijdens de soldenperiode gebruik van textielstickers. Deze stickers blijven gedurende de solden gemakkelijk zitten, zodat uw klanten naar hartenlust kunnen passen. Na de solden of verkoop zijn de stickers makkelijk te verwijderen, zonder dat ze sporen achterlaten.

Bestel nu al uw stickers

Wilt u duidelijke en kwaliteitsvolle soldenstickers bestellen bij een echte specialist? Bij Look at Me in Wommelgem printen we alles digitaal aan een hoogwaardige kwaliteit. Contacteer ons en vraag snel telefonisch een offerte aan voor al uw soldenstickers via +32 3 457 98 98 of stuur een e-mail naar info@lookatme.be.

Vraag vrijblijvend een persoonlijke offerte aan!

 • Drop files here or
  Max. file size: 10 MB, Max. files: 4.
  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

  Inspiratie nodig?

  Of bent u gewoon benieuwd wat wij gemaakt hebben?

  Look at me