Printing op maat - Look at me

Printing op maat

Signmaking op maat

Drukken op alle materialen

Op groot formaat printen

Home » Printing op maat

Bij Look at Me in Wommelgem kunt u terecht voor printing op maat. Ons jonge team staat voor u klaar voor alle vormen van digitaal drukwerk. Bij printing houden we steeds rekening met uw budget en zoeken we naar een oplossing op maat. We printen op elk materiaal. Ontdek de mogelijkheden.

Printing op maat voor uw bedrijf

We worden meestal ingeschakeld door bedrijven die hun zichtbaarheid een boost willen geven. We zijn beschikbaar voor het printen op maat van veel verschillende reclamemedia. Zo printen we onder meer folders, stickers en businesscards. Die stickers printen we dan bijvoorbeeld voor uw bedrijfsauto’s. Als u voor ons kiest, bieden we alle nodige ondersteuning aan. Bij het design van de bestickering helpen we bijvoorbeeld graag actief mee. Bekijk zeker onze projectenpagina om alvast wat inspiratie op te doen.

Bespreek de mogelijkheden

Het jonge team van Look at Me in Wommelgem bespreekt met plezier de mogelijkheden van printing op maat met u. U mag ons met andere woorden altijd contacteren met verdere vragen. U kunt ons bellen via +32 3 457 98 98 of een e-mail sturen naar info@lookatme.be. Het is ook mogelijk om ons online contactformulier in te vullen of meteen een offerte aan te vragen.

Vraag vrijblijvend een persoonlijke offerte aan!

 • Drop files here or
  Max. file size: 10 MB, Max. files: 4.
  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

  Inspiratie nodig?

  Of bent u gewoon benieuwd wat wij gemaakt hebben?

  Look at me